INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA NEGOCIERE PENTRU ÎNTREȚINERE ȘI AMENAJARE SPAȚII VERZI- CENTRUL DE CULTURĂ ” PALATELE BRÂNCOVENEȘTI DE LA PORȚILE BUCUREȘTIULUI”

Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”,cu sediul în Mogoşoaia, Str. Valea Parcului nr.1, Jud. Ilfov, organizează procedura pentru negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, în temeiul art. 104, alin.1, lit. C din Legea 98/2016 pentru întreținere și amenajare spații verzi conform documentelor atașate: descarca: INVITATIE INTRETINERE SI AMENAJARE SPATIU VERDE

Întrebare: În caietul de sarcini, la Udatul la hidrant ați menționat: ”Desfășurarea, cuplarea și decuplarea furtunului (dacă este cazul), udatul propriu-zis (20 litri apă/mp), deplasările de la o peluză la alta. În cazul în care furtunul este atașat la autocisternă se va lua în considerare și timpul parcurs al autovehiculului (timpul de deplasare și încărcat a apei)….. Apa este asigurată de prestator” Ofertantul va oferta udarea de la hidranți sau udarea cu cisterna? Dacă udarea se face de la hidranții din rețeaua existentă, cum se va lua în calcul și cum se va contoriza apa ce va fi utilizată de prestator, putând astfel ține cont de cerințele dvs. prin care prestatorul va asigura apa?

Răspuns:   Se modifică prevederea din caietul de sarcini în sensul în care ”Apa va fi asigurată de Beneficiar”.

Udarea se va face de la hidranți din rețeaua existantă.  În măsura în care aceștia nu funcționează,  sau suprafata care trebuie udata nu se afla in aria de acoperire a hidrantului,  udarea va fi asigurată de Prestator cu autocisterna.

Umplerea autocisternei cu apa se poate face de la hidrant sau din lacul Mogoșoaia (daca reteaua de hidranti nu functioneaza).

Prestatorul are obligatia de a asigura o motopompa necesara pentru umplerea autocisternei cu apa din lac.