EVENIMENT SONOR LA PALATUL MOGOȘOAIA

Primăria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”, în parteneriat cu Asociația Culturală Pro Valores, propune iubitorilor muzicii de calitate, recitalul excepțional al Cvartetului cu pian ”Caudella”.

Evenimentul va avea loc duminică 15 aprilie 2018, de la ora 12, în Sala Scoarțelor a Palatului Mogoșoaia.

Cvartetul cu pian “Caudella” este laureat al Concursului „Drumul spre celebritate” (2016) și va interpreta doua creații mozartiene de mare dificultate. Excepțional ansamblu, Cvartetul cu pian “Caudella” s-a format la clasa maestrului Constantin Stanciu, de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași, și a cucerit laurii mai multor competiții. Violonista Ana-Maria Fotache, violista Loredana Apetrei, violoncelistul Florin Burlacu și pianistul Dragoș Andrei Cantea, se perfecționează, în prezent, în diferite centre universitare din Europa: Bolzano, Iași, Oslo, Viena. Activitatea concertistică a formației cuprinde și participări la Festivalul Studențesc de Muzică de Cameră de la Brașov (decembrie 2015 și 2016), la Academia ICon Arts de la Roma, Italia (august 2016), fiind invitați și în stagiunea de marți seară a Filarmonicii „George Enescu” de la Ateneul Român din București (decembrie 2016).

Accesul se face pe bază de invitație, care poate fi obținută scriind pe adresa: asociatiaprovalores@gmail.com.

Mogoșoaia Clasic Fest, ediția a VII-a, este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” și Asociația Pro Valores.