Comunicat de presă CONVERSAȚII TĂCUTE

Joi, 6 iunie 2024, de la ora 10:00 se va deschide la Galeria Parter Palat a Centrului de Cultură „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” Mogoșoaia, expoziția de pictură intitulată CONVERSAȚII TĂCUTE a artistului Ammar Alnahhas, curator Dr. Marius Tița, critic de artă.

 

Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 16 iunie 2024, ora 16:00.

 

„Este o spiritualitate de limbaj universal, de imediată aderență și luminoasă comuniune în pictura lui Ammar Alnahhas. Născut și format ca artist în Siria, afirmat ca pictor în România, Ammar nu forjează o simbioză artistică sau vreo interferență culturală. El se exprimă în minunata tehnică a picturii, comunică și construiește o frumoasă stare de spirit, o trăire vizuală plină de lumină caldă și culoare intensă. Este o creație profund originală, în care îl recunoaștem pe artist, cu generoasele sale opțiuni morale, cu deschideri spirituale și simbolistica personală, autentică, de temeinică devenire.”

Dr. Marius Tița

 

Expoziția va rămâne deschisă publicului până pe data de 30 iunie 2024 și poate fi vizitată

de marți până vineri, între orele 10:00-18:00, iar sâmbăta și duminica, în intervalul orar 10:00-19:00.

 

Parteneri media: Agerpres, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Artinfonews, Trinitas TV, Radio Trinitas, Timpul, Amos Press, Jurnal de București.