COMUNICAT DE PRESA ARTA SONORA

Centrul de Cultură „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” și Asociația Culturală „Arta Sonoră” vă invită sâmbătă, 14 octombrie 2023, începând cu ora 15:00, în Sala Scoarțelor, la recitalul susțint de TRIO ADAMAV din cadrul Stagiunii REZONANȚE SONORE PE ARMONII DE FESTIVAL.

TRIO ADAMAV este format din Mihaela Mitrofan (vioară), Dragoș-Daniel Saliu (pian) și Valentin-Dimitrie Simion (violoncel), studenți ai Universității Naționale de Muzică din București unde se pregătesc la catedra de muzică de cameră cu Prof. Univ. Dr. Diana Moș și Prof. Univ. Dr. Verona Maier. Sunt laureați ai mai multor concursuri naționale și internaţionale, au conturat acest ansamblu încă din anii de liceu, petrecuţi la Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” și de atunci au cântat împreună în festivaluri şi diverse concerte.

De curând au realizat integrala Trio-urilor elegiace de Serghei Rahmaninov pe care le-au interpretat la Centrul Cultural Rus din Capitală dar şi la Sala Mică a Ateneului Român în cadrul seriei de concerte „Stagiunea de marţi seara”, realizate în colaborare cu Radio România Muzical.

În program lucrări de: Ludwig van Beethoven și Serghei Rachmaninov.

Prezintă: Doina Saliu, profesor.

 

Parteneri media: Agerpres, Radio România Cultural, Nak Music, Radio Trinitas, Trinitas TV, Modernism, Amos News, Timpul, Roportal, Onlinegallery.ro, Propagarta și Evenimentemuzeale.ro

 

Intrarea la recital este liberă!