BRÂNCOVENII – PREȚUL CREDINȚEI

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită miercuri, 15 august 2018, de la ora 19.00, la piesa de teatru ”Brâncovenii – prețul credinței”.

Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor dedicate Sărbătorii Sfinților Brâncoveni, ocrotitorii Complexului Brâncovenesc de la Mogoșoaia, celebrată în fiecare an, la data de 16 august.

În ajunul Sărbătorii Sfinților Martiri Brâncoveni, vă propunem un eveniment care să reamintească publicului drama familiei lui Constantin Brâncoveanu și prețul pe care aceștia l-au plătit pentru a-și păstra credința și demnitatea. În anul dedicat Centenarului, această piesă de teatru, prin dramatismul copleșitor, se transformă într-o veritabilă cateheză culturală dar și într-o lecție de patriotism autentic.

Din distribuție fac parte nume mari ale scenei dramatice românești și nu numai: Ioan Isaiu, Elvira Deatcu, Liviu Cheloiu, Bogdan Jianu,Mircea Silaghi,Vlad Miriță, Antonia Ionescu, Radu Micu, Adrian Curpene. Scenariul și regia: Bogdan Jianu Spectacolul va avea loc în Curtea de Onoare a Palatului Mogoșoaia.

INTRAREA ESTE LIBERĂ.

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” este o instituție subordonată Primăriei Municipiului București.