Organizată de Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, stagiunea estivală „VăraTic” continuă la Palatul Mogoşoaia.

Vă aşteptăm duminică, 14 august 2016, începând cu ora 11:00, să redescoperim povestea Micului Prinţ!

Şi doar asa, ca să ne facem şi o idee generală, vă spunem că: “Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină. Există câțiva oameni care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Le-a dat viață și le-a oferit cuvinte pe care e bine să ni le amintim din când în când” …

 

Acest spectacol se joacă la Palatele Brâncoveneşti, Mogoşoaia
De Ioana Petre
După Micul Prinț, de Antoine de Saint-Exupéry
Regia Ioana Petre
Scenografia Doina Pop
Muzica Paula Gherghe
Consultant psiholog Carmen Anghelescu
Cu Carmen Palcu Adam / Julieana Drăghici

Ruxandra Coman / Maria Țăran

George Popescu – chitară

Durata 45 minute

 

În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț aproape de copiii între 3 și 6 ani, care abia încep să se plimbe din planetă în planetă, regizoarea Ioana Petre pleacă într-o foarte serioasă călătorie de explorare a celebrului text. Alături de ea, întreaga echipă va cerceta și se va juca, va pune întrebări și va crea labirinturi, pentru ca, la final, să poată deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.