Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită sâmbătă, 01 septembrie 2018, la o serie de evenimente remarcabile:

Recital, susținut de violonistul Radu Ropotan și pianista Verona Maier, în cadrul proiectului ”Remember Enescu”, începând cu ora 16.00, în Sala Scoarțelor a Palatului Brâncovenesc.

De la ora 16:30, publicul este invitat la galeria Foișor, la vernisajul expoziției ”Eroi ready-made”, artist Mihai Rusen. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația ”Fighting for Art”.

La parterul Palatului Brâncovenesc, de la ora 17.00 se va deschide expoziția ”Constructiv/Distructiv”, expoziție semnată Ingo Glass și György JoviánÎn deschiderea evenimentului va lua cuvântul criticul de artă Mihaela Varga.

Galeriile Cuhnie și Ghețărie vor găzdui în perioada 01.09 – 04.10.2018 lucrări din Colecția Bienalei Internaționale de Ceramică de la Cluj. Vernisajul va avea loc începând cu ora 18.30 în Cuhnia Palatului Brâncovenesc.

Pianistul Nicon Mladin încheie seria evenimentelor culturale din prima zi de toamnă, cu un recital susținut în Sala Scoarțelor. Programul va cuprinde șase piese pentru pian, compozitor Johannes Brahms și Sonata no.1 pentru pian, compozitor George Enescu.

”Viitori campioni în știință și tehnică”, un proiect dedicate pasionaților de automodelism, vă invită atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 10.00 și 16.00, la un concurs cu automodele offroad, lecții de pilotaj și joaca cu bărcuțe de viteză radiocomandate pe lac.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!