“Cultură pentruTINEri” presupune şi educaţie sportivă

 

Asociaţia ”Alături de Tineri” marchează finalul verii cu un nou eveniment, de altfel şi primul de acest gen din cadrul proiectului “Cultură pentru TINEri”.

După ce a îndemnat tinerii la cultură în cadrul unor evenimente care au presupus concerte, prezentări de modă și artiști români, acum Asociaţia Alături de Tineri invită tinerii la sport şi mişcare.

Asociaţia Alături de Tineri încheie primul parteneriat sportiv cu World Class – lider de piață în industria wellness-ului autohton.

În ultimul weekend al verii, sâmbătă, pe 27 august 2016, tinerii bucureşteni şi turiştii sunt aşteptaţi să facă “Fitness la Palat”, într-o locaţie de vis şi anume Grădina Palatului Mogoşoaia. Evenimentul se va desfășura sub îndrumarea celor mai buni traineri din România, și pentru a preveni orice incidente neplăcute, o unitate de ambulanță va veghea în permanență la buna desfășurare a activităților sportive.

Yoga, Zumba, Body Combat şi Funcţional sunt cursurile pe care le pot face tinerii care înțeleg că mens sana poate exista doar într-un corpore sano.

Yoga este o practică a minţii şi a trupului, care îmbină exerciţii de întindere cu respiraţia controlată şi relaxarea.

Zumba reprezintă de fapt nişte “petreceri de fitness”, ce îmbină muzica antrenantă cu coregrafiile uşor de urmărit, pentru un antrenament al întregului corp, care se simte mai degrabă asemeni unei distracții.

Body Combat poate fi definită ca una dintre cele mai complexe clase de cardio interval training, combinând diferite stiluri de arte marţiale, cum ar fi: karate, ju-jitsu, kick box, rutini din box, muaythai, capoeira sau taekwondo.

Antrenamentul Funcţional este un set de mişcări şi exerciţii care ne permit să ne îndeplinim sarcinile zilnice mult mai eficient.

Programul va fi următorul:

09:00   Yoga cu Cornelia Condeescu

10:00   Zumba cu Anca Gheorghe

11:00   Body Combat cu CristiCroitoru

12:00   Funcţional cu Sebastian Boldea

 

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

 

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/295321244161361/?active_tab=highlights

 

Evenimentele organizate de Asociaţia Alături de Tineri sunt o invitaţie la cultură și mișcare din partea unor tineri pentru tineri şi nu numai. Asociaţia îşi propune să educe tinerii, să îi susţină şi să le insufle dragostea pentru cultură şi frumos.