Vă aşteptăm la spectacolul Cartierul Poveștilor programat sâmbătă, 20 august, orele 16:00 și 18:00 și duminică, 21 august, ora 11:00, în curtea Palatelor Brâncovenești de la Mogoșoaia.
Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă înscrie, trimiteți un mesaj la adresa de e-mail contact@teatrulioncreanga.ro, specificând reprezentația pe care doriți să o urmăriți, numărul de adulți/ copii care participă și vârsta copiilor.

CARTIERUL POVEȘTILOR

Regia și scenariul: Michal Svironi
Scenografia: Andreea Săndulescu
Cu: Claudia Revnic, Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Smaranda Găbudeanu, Cristina Purici, Tatiana Șelaru și Cătălin Frăsinescu
Sâmbătă, 20 august, ora 16:00 şi 18:00
Duminică, 21 august, ora 11:00
Palatele Brâncovenești, Mogoșoaia
Spectacol realizat cu sprijinul Ambasadei Statului Israel în România.

———-

Păşiţi cu bucurie într-un cartier fără blocuri, fără maşini şi semne de circulaţie, prin care vă puteți plimba liniştiți în orice situaţie şi care apare fix acolo unde este nevoie de el. Toţi vecinii sunt primitori şi generoşi  ̶  și orice musafir poate arunca o privire în căsuţele lor atent decorate, păstrând poveştile primite în dar pentru totdeauna.
Dezvoltând un tip de teatru interactiv şi multidisciplinar, spectacolul „Cartierul poveștilor” pune accentul pe contactul direct cu tinerii spectatori (cu vârsta peste 4 ani), aceștia fiind invitați să ia parte la întâmplări palpitante și să devină, pe rând, actori și regizori.

Inaugurată pe 9 iulie, stagiunea estivală „VăraTic” se desfășoară la fiecare sfârșit de săptămână, până pe 4 septembrie, reunind o serie de spectacole interactive din repertoriul Teatrului Ion Creangă.

———-