,

Jessie Baneș

Evenimentele din seria ”Cultura pentru TINEri” reprezintă un îndemn la cultură, din partea unor tineri pentru tineri.

În acest weekend, la Centrul de Cultură Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului, o vom avea alături de noi, duminică, 11 septembrie 2016, ora 17:00, pe Jessie Baneș (voce), o tânără artistă din Oradea, câștigătoare a numeroase concursuri naționale de canto, care uimește atât prin vocea plăcută cât și prin prezența scenică de invidiat.

În vârstă de doar 20 de ani, Jessie a fost concurentă la Vocea României în anul 2015 și a fost aleasă de către Marius Moga pentru a face parte din echipa sa.

În ultimul an, Jessie a avut colaborări cu unele dintre cele mai importante case de producție din România, și anume Kazibo Music, Famous Production și HaHaHa Production.

Formația Party Band care o acompaniază pe Jessie la concert este formată din Alexandru Pop (clape), Adrian Moldoveanu (chitară) și Mihai Baneș (back-up voice). Cei trei interpreți au experiență în domeniul muzical, fiind absolvenți de conservator, iar Adrian este chiar profesor de chitară.

Repertoriul formației cuprinde cover-uri din muzica națională și internațională în limbile engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză și maghiară.