,

Gala de Operetă și Musical

Teatrul de Operetă și Musical “Ion Dacian” în parteneriat cu Centrul de Cultură Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia și Primăria Municipiului București organizează sâmbătă, 10 septembrie 2016, începând cu ora 18:30, Gala de Operetă și Musical prezentată de soliștii, corul și orchestra teatrului, sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu.

Programul Galei cuprinde arii și duete celebre din operetele: “Silvia”, “Contesa Mariza”, “Prințesa Circului” – de Emmerich Kalman, “Țara Surâsului”, “Văduva Veselă”, “Paganini” – de Franz Lehar, “Vânzătorul de păsări” – de Karl Zeller etc.

Spectacolul mai cuprinde selecțiuni din musicaluri cunoscute: “My Fair Lady”, “Romeo și Julieta”, “West Side Story”, “South Pacific”.

Reprezentația în aer liber din data de 10 septembrie 2016 marchează începutul stagiunii de operetă 2016 la Palatul Mogoșoaia.

Următoarele reprezentații vor avea loc în datele de 17 septembrie 2016 cu arii din operete românești și 24 septembrie 2016 cu celebre piese instrumentale.

Artiștii Teatrului de Operetă și Musical “Ion Dacian” vă așteaptă cu drag!

Intrarea la aceste spectacole este gratuită.

Informații suplimentare pot fi obținute și pe www.opereta.ro.